2012. október 4., csütörtök

Vendégeskedünk az 1001 Fonalnál...


Nemez és gyapjú műhely indul az 1001fonalnál

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb együttműködésünket. Anita és Nati, a Boglárka Műhely alkotópárosa lesz együttműködő partnerünk az októberben induló Nemez és gyapjú műhelyben, ahol minden héten más technikával ismerkedhettek meg, és készíthettek szebbnél szebb nemezelt, gyapjú tárgyakat, díszeket, játékokat, manókat, ajándékokat. Októberben először tűnemezelt gyapjúképet készítünk, majd tündéri gyapjúmanókat fésült gyapjúból, harmadik alkalommal pedig tűnemezelt zöldségeket-gyümölcsöket. Inspirációul íme a Boglárka Műhely alkotásai, amelyekhez hasonlót ezeken az alkalmakon Te is készíthetsz velünk:
Ugye elbűvölőek? :)
A részletek:
1. alkalom: Tűnemezelt kép készítés
2012. október 12., péntek, 16:30 – 18:00
Tűnemezelt képet készítűnk: gyapúfilcre, fésült gyapjúból tűnemezeléssel. A foglalkozás ára 3000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a részvételt, az alapanyagcsomagot egy kép elkészítéséhez (gyapjúfilc alap + fésült gyapjú, fa képkeret), és 2db nemezelőtűt.
2. alkalom: Gyapjúmanók készítése
2012. október 18., csütörtök, 10:00 – 11:30
Gyapjúmanót készítünk fésült gyapjúból, pipatisztító alapra, símogatós, szalagos technikákkal, kevés tűnemezeléssel. Bemutatjuk a technikát, és jópár kész manót, majd a résztvevők elkészíthetik egyedi manójukat. A foglalkozás ára 3000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a részvételt, az alapanyagcsomagot egy manó elkészítéséhez (pipatisztító + fésült gyapjú).
3. alkalom: Tűnemezelt gyümölcsök, zöldségek készítése
2012. október 26., p, 16:30 – 18:00
Tűnemezelt gyümölcsöket, zöldségeket készítűnk fésült gyapjúból. A foglalkozás ára 3000 Ft/alkalom, amely tartalmazza a részvételt, az alapanyagot egy tetszőleges gyümölcs vagy zöldség elkészítéséhez és 2db nemezelőtűt. A technika megismerése után bármilyen zöldséget, gyümölcsöt elkészíthetsz majd!
Jelentkezni az info@1001fonal.hu email címen, vagy a 06 30 8393518 telefonszámon lehet névvel, telefonos elérhetőséggel.
A műhelymunka folytatódik novemberben és decemberben is, Anitával és Natival gyönyörű gyapjas terveket szőttünk már a következő hónapokra is. :) Addig is inspirálódhattok a Boglárka Műhely blogján vagy Facebook oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése