2013. február 14., csütörtök

Szeretettel a Szeretettnek

Igen, ismét elérkezett a Valentin Nap. Ez a nap egy olyan ünnep napja, amely nagyon megosztja az embereket. Van aki giccsnek tartja, van aki egy újabb örömteli napot lát benne, és van aki teljes odaadással ünnepli meg a párjával kettesben. Én jómagam is azt gondolom, hogy a párok életében minden napnak Valentin napnak kellene lennie / persze sajnos ez nem így van/. De ezek ellenére ha már magunkévá tettük ezt a napot, akkor ezen a napon lehetünk egy kicsit kedvesebbek, elnézőbbek... a párunkkal szemben.
Műhelyünkben kicsit visszafogottan, de mégis nagy szeretettel gondoltunk erre a napra és persze a párjainkra. Az elmaradhatatlan virág mellett, arra gondoltunk, hogy saját készítésű édességgel fogunk kedveskedni. Levendulás és csokis levendulás marcipán bonbonokat készítettünk, és hogy még ezen az ünnepen is hűek maradjunk önmagunkhoz, a bonbonokat aprócska, filc szívecskékbe tettük. A  díszdoboz egyszerű, piros masnis bonbonos doboz, szintén saját készítéssel.


Íme egy jó példa, hogy a virág és az édesség jól megfér egymással.


És ami a legfontosabb ne feledkezzünk meg a mai napon nevük napját ünneplő Bálintokról és Valentinokról, valamint Valentinákról.
Boldog névnapot kívánunk Nekik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése